Як зробити домашню ковбасу в домашніх умовах

Як нарізати м’ясо на домашню ковбасу?

Зауважте, що м'ясо на домашню ковбасу потрібно подрібнювати ножем, а не м'ясорубкою. За допомогою цього секрету смак страви буде просто неймовірним. Тому важливо не полінуватися і дрібно нарізати м'ясо.

Як приготувати домашню ковбасу на сковороді?

Перед смаженням проколоти оболонку зубочисткою в багатьох місцях, щоб вона не порвалася. Сковороду наполовину залити водою, після кипіння варити 4-5 хв. після варіння змастити ковбасу жиром або маслом, смажити до золотистого кольору або на 1 годину залишити в розігрітій до 240 градусів духовці. Кеш

Що потрібно для домашньої ковбаси?

Для її приготування вам знадобиться свинина, сіль, перець, лаврове листя, часник та, звичайно свинячі черева. Завдяки способу приготування ковбаска вийде невимовно красивою. Завдяки усім спеціям м'ясо стане надзвичайно ароматним. Кеш

Як робити домашню ковбасу – рецепт приготування
Приготування Ретельно промий кишки під проточною водою. Прибери з м’яса всі хрящики й кісточки. Візьми м’ясо та сало й порубай на дрібні шматочки, до яких потрібно додати сіль та інші приправи до смаку, а також порубаний часник. Встав у м’ясорубку насадку у формі трубочку, аби начинити ковбасу й прибери решітку з ножами.