Як зробити моркву

Як приготувати корейську моркву в домашніх умовах?

Моркву очистити, натерти на спеціальній тертці для корейської моркви, скласти в миску і посипати сіллю, перцем. В якості альтернативи можна використовувати приправу для корейської моркви, але якщо її немає, підійде зазначена суміш. В кінці додати оцтову есенцію, перемішати моркву руками і залишити на 10-15 хвилин. Кеш

Як зробити в домашніх умовах моркву по корейськи без приправи?

Спосіб приготування:

  1. Очистити моркву та натерти її на корейській тертці.
  2. Натерту моркву посипати цукром, сіллю, червоним, чорним перцем та коріандром.
  3. Також додати оцет та подрібнений через прес часник. …
  4. Далі додати гарячу олію та ще раз ретельно все перемішати.
  5. Поставити морковку в холодильник мінімум на 2-3 години.

Що потрібно для корейської моркви?

Морква по-корейськи: рецепт

  1. морква – 250 г;
  2. цукор – 1 ч. л.;
  3. сіль – 1/3 ч. л.;
  4. часник – 2-3 зубчики;
  5. оцет – 1/2 ст. л.
  6. масло – 20 г
  7. червоний, чорний перець, коріандр – за смаком.

Кеш

Маринований морква швидкого приготування: рецепт і …
З неї можна приготувати безліч страв, починаючи від салатів і супів і закінчуючи десертами та соками. Моркву можна тушкувати, смажити, варити, запікати і вживати у свіжому вигляді.