Як приготувати корейську моркву в домашніх умовах?
Моркву очистити, натерти на спеціальній тертці для корейської моркви, скласти в миску і посипати сіллю, перцем. В якості альтернативи можна використовувати приправу для корейської моркви, але якщо її немає, підійде зазначена суміш. В кінці додати оцтову есенцію, перемішати моркву руками і залишити на 10-15 хвилин. Кеш
Як зробити в домашніх умовах моркву по корейськи без приправи?
Спосіб приготування:
- Очистити моркву та натерти її на корейській тертці.
- Натерту моркву посипати цукром, сіллю, червоним, чорним перцем та коріандром.
- Також додати оцет та подрібнений через прес часник. …
- Далі додати гарячу олію та ще раз ретельно все перемішати.
- Поставити морковку в холодильник мінімум на 2-3 години.
Що потрібно для корейської моркви?
Морква по-корейськи: рецепт
- морква – 250 г;
- цукор – 1 ч. л.;
- сіль – 1/3 ч. л.;
- часник – 2-3 зубчики;
- оцет – 1/2 ст. л.
- масло – 20 г
- червоний, чорний перець, коріандр – за смаком.
Кеш
Маринований морква швидкого приготування: рецепт і …
З неї можна приготувати безліч страв, починаючи від салатів і супів і закінчуючи десертами та соками. Моркву можна тушкувати, смажити, варити, запікати і вживати у свіжому вигляді.