Як приготувати котлети в домашніх умовах?
Рецепт приготування курячих парових котлет:
- Цибулю порізати невеликими кубиками. …
- До м'ясного фаршу додати яйце, сіль, чорний мелений перець та розмочений у молоці м'якуш білого хліба або манну крупу.
- Добре перемішати фарш.
- За допомогою двох столових ложок змочених у воді сформувати котлетки.
Збережена копіяПохожі
Скільки потрібно готувати котлети на пару?
20 хвилин для рибних та курячих та 25-30 для котлет з червоного м'яса – Це загальний час приготування, включаючи пропарювання». Самі котлети потрібно робити з фаршу кімнатної температури, а не охолодженого. Тоді вони вийдуть і оптимального прожарювання, і соковитими та м'якими.