Як зробити пастилу вдома

Взяти блендер і подрібнити ягоди з цукром в пюре. Деко застелити пергаментом і викласти на нього вишневе пюре. Сушити пастилу в духовці при 70-80°C 4-6 годин, потім остудити. Готову пастилу згорнути" трубочками" або нарізати смужками.27 лип. 2022 р.

Як сушити пастилу в сушарці?

Якщо у вас немає піддонів для приготування пастили – необхідно додатково їх придбати. Запустіть сушарку і встановіть необхідну температуру та час сушіння відповідно до рекомендованих. Зазвичай пастилу слід сушити при низькій температурі (45 градусів Цельсія) протягом 10-12 годин.

Як правильно зберігати пастилу в домашніх умовах?

🔶Добре приготовлена і якісно висушена пастила має щільну структуру і добре зберігається. 🔶Зберігати пастилу бажано при температурі 18-25°С і вологості не вище 65° в місцях не уражених шкідниками (міль).

Що потрібно для виготовлення пастили?

Інгредієнти:

  1. Яблука – 1100 г
  2. Цукор – 60 г
  3. Вода – 50 мл
  4. Рослинна олія – для змащування пергаменту

Кеш

Як зробити пастилу в домашніх умовах – найкращі рецепти
Пастила в сушарці