Як зробити смачну тушонку з індоутки

Як приготувати тушковану тушку з Індоутки?

Індоутиний кістяк теж потрібен – з нього варитися бульйон для тушонки, А потім кішкам теж треба їсти.

  1. (це грудки) …
  2. У бульйон ніяких приправ, тільки солимо до смаку. …
  3. Солимо і додаємо спеції. …
  4. У банки розкладаємо обсмажене м'ясо та додаємо чорний перець. …
  5. Заливаємо бульйоном.
  6. Закочуємо кришки
  7. Вкладаємо в автоклав.

Як правильно зробити тушонку в домашніх умовах?

Сало та яловичину нарізати великими шматками, викласти в каструлю. Поставити її на мінімальний вогонь, додати лавровий лист та горошинки перцю. Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 години.