Як приготувати тушковану тушку з Індоутки?
Індоутиний кістяк теж потрібен – з нього варитися бульйон для тушонки, А потім кішкам теж треба їсти.
- (це грудки) …
- У бульйон ніяких приправ, тільки солимо до смаку. …
- Солимо і додаємо спеції. …
- У банки розкладаємо обсмажене м'ясо та додаємо чорний перець. …
- Заливаємо бульйоном.
- Закочуємо кришки
- Вкладаємо в автоклав.
Як правильно зробити тушонку в домашніх умовах?
Сало та яловичину нарізати великими шматками, викласти в каструлю. Поставити її на мінімальний вогонь, додати лавровий лист та горошинки перцю. Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 години.