Як зробити вино з чорної смородини

Перекласти смородину в скляну тару, засипати цукром і залити водою. Перемішати інгредієнти і надіти на пляшку медичну рукавичку. Поставити ємність з вином в тепле місце на 3 тижні. Спробувати вино, якщо здається кислим – додати цукор, перемішати, знову закрити пляшку рукавичкою і залишити ще на 3 тижні.12 жовт. 2022 р.

Що можна зробити з чорної смородини?

Чорна смородина – ароматна, але досить кисла ягода. Залежно від сорту, кущі смородини зріють з початку червня до вересня. Ягоду можна додавати в пироги, напої, морозиво, соуси і желе

Що можна зробити з чорної смородини на зиму?

З цих корисних ягід можна зробити приголомшливе варення або желе, а також додати в пиріг, компот або морозиво! Смородинове солодке повидло – це відмінний варіант зимової заготівлі, який буде до речі в період холодів для підняття імунітету і настрою.

Як зробити настоянку зі смородини?

Чорну смородину промивають, ретельно сушать, змішують з цукром і заливають горілкою. Укупоривают ємність, струшують до розчинення солодких кристалів і залишають в затемненому і прохолодному місці на 2 тижні. Готова настоянка з чорної смородини на горілці проціджують, фільтрується, розливається по пляшках.

Вино з чорної смородини: 10 простих покрокових …
Вино з чорної смородини: 10 простих покрокових рецептів приготування в домашніх умовах Смородина користується популярністю не тільки серед домогосподарок, але і серед виноробів.