Як зробити яблучне борошно

Як використовувати яблучне борошно?

Яблучне борошно можна, можливо використовувати в сушеному вигляді, додаючи в тісто для випічки, сирні вироби, пудинги, мюслі, йогурти, мармелади, киселі і т. д. А також яблучне борошно можна легко відновити в пюре, додавши до неї воду з розрахунку 1:3 (1 частина борошна і 3 частини води) і перемішавши крупинки.

Що таке яблучне борошно?

100% борошно з яблука, висушеного способом інфрачервоного сушіння, при низькій температурі зі збереженням усіх корисних речовин. Незважаючи на відсутність цукру та будь-яких підсолоджувачів, борошно має яскраво виражену насолоду, що може бути заміною цукру в кашах, йогуртах, кефірі чи випічці.