Як зробити зелений горошок у домашніх умовах

Що можна зробити з замороженого гороху?

Заморожений зелений горошок солодкий та нижний, він вживається так само, як і свіжий. Його можна варити, змажити, тушкувати, запікати. Із замороженого зеленого гороху можна приготувати суп, соус, пюре, додати до салату або гарячого гарніру.

Як приготувати зелений горох?

Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин. Чим молодше горошок, тим він м'якше і швидше вариться.

Що можна зробити з зеленим горошком?

Страви з зеленим горошком

  • Салат “Білосніжка” …
  • Вінегрет із зеленим горошком
  • Салат із зеленим горошком і курячими сердечками …
  • Салат із зеленим горошком і морською капустою …
  • Суп із зеленого горошку з копченостями …
  • Рис із зеленим горошком
  • Тушкована картопля із зеленим горошком
  • Хумус із зеленого горошку

Консервований зелений горошок у домашніх умовах – 7 …
Консервований горошок забезпечить масою страв, якщо приготувати його власноруч, для цього стручки лущать, відбирають якісні зерна, промивають і проварюють їх, залежно від зрілості, від 5 до 20 хвилин. Потім розкладають по стерильних банках і заливають …