Яка качка найсмачніша

Яка порода качок найкраща?

Пекінська порода качок Пекінська качка вважається кращою з м'ясної породи качок. Вивели цю породу китайці близько 300 років тому на заході Пекіна, але не набагато пізніше, їх почали розводити і в інших частинах Китаю.

Як краще замаринувати качку для запікання?

Качку слід маринувати кілька годин перед тим, як запікати в духовці. Для цього змішати 2-3 ложки меду з сіллю, меленим перцем та подрібненим часником (трьох зубчиків вистачить). Тушку рівномірно натерти отриманою сумішшю та залишити в холодильнику на ніч. Кеш

Як зрозуміти що качка готова?

Щоб перевірити качку на готовність, необхідно проткнути її глибше зубочисткою. Якщо виходить прозорий сік – м'ясо готове, якщо рожевий або з домішкою крові – треба ще допекти. Деко закрити фольгою, прибрати її за 15 хвилин до завершення запікання. Кеш

ТОП-10 порід качок — КУРКУЛЬ
Качка Агідель — нащадок двох м’ясних (Благоварскої і Черрі-Веллі) й однієї м’ясо-яєчної породи (індійський бігунок). Взявши кращі якості від своїх «батьків», ця порода качок набула поширення в багатьох країнах світу, особливо в основних гравців на експортному ринку м’яса. Має два кроси: …