Краще вибирати сало зі шкіркою зі злегка жовтуватими підпалинами, які свідчить про ручну обробку. Запах свіжого сала тонкий, солодкувато-молочний. Наявність будь-якого специфічного аромату говорить про те, що сало дісталося від кнура.
Якою сіллю солити сало?
Як засолити сало сухим способом Сало бажано нарізати на менші шматки, щоб воно краще просолилося і через кожні 4-6 сантиметрів зробити надрізи. Потім щедро натерти сіллю з усіх боків. Сіль рекомендується використовувати кам'яну, крупного помелу. Кеш
Як правильно солити сало в банку?
На дно банки викладаємо трохи спецій, потім – 2-3 шматочки сала, знову насипаємо спеції та викладаємо шар сала. У самому кінці – зверху – кладемо скибочки часнику, що залишилися, і лавровий лист. Заливаємо сало в банці остиглим розсолом, закручуємо кришкою і залишаємо на три дні в прохолодному місці.
Як краще засолити сало?
Сало натерти сумішшю солі і свіжомеленого чорного перцю, обкласти часником і кропом, покласти в контейнер з сіллю. Солі на дні має бути багато, щоб сало занурилося в неї на 0,5 см. Контейнер помістити в холодильник на 10 днів при температурі 5-7 ° C. По завершенню очистити сало від солі і спецій. Кеш
9 Рецептів, як засолити сало в домашніх умовах смачно і …
В домашніх умовах засолити сало смачно і швидко можна в розсолі. Це найлегший варіант і якщо слідувати інструкції, то можна отримати смачну закуску. Інгредієнти: 1. свинох листочка; 2. сало; 3. 100 г солі (на 1 літр води); 4. 2 головки часнику; 5. пару горошин чорного перцю; 6. пару …