Для приготування сирників нам потрібен жирний кисломолочний сир – від 9%, можете брати фермерський, домашній та навіть безлактозний. Сир має бути не занадто вологим, тож якщо ви купили такий, в якому багато рідини, радимо відкинути його на друшляк з марлею, та трохи віджати. Обирайте однорідний, мʼякий сир.
Який творог найкращий для сирників?
Бажано брати продукт середньої вологості. Його не потрібно додатково трансформувати. Відсоток жирності. Багато кулінарів, в тому числі і імениті кухарі, вважають, що найкраще брати кисломолочний продукт середнього ступеня жирності. Кеш
Як правильно смажити сирники?
Приплюснути кожну, обваляти у борошні з двох боків. Викласти на дошку або тарілочку. На добре розігріту сковороду, змащену олією, викласти сирники і смажити до золотистої скоринки з обох боків. Вогонь при цьому повинен бути середній.
Яка порція сирників?
Подають сирники по 3 шт. на порцію на підігрітих мілких столових тарілках, посипають цукром або поливають варенням чи сметаною, можна також подати молочний солодкий чи сметанний соус.
Рецепт сирників. Як приготувати класичні …