Це капуста середньопізніх і пізніх сортів. Також не підходить для квашення капуста ранніх сортів — під час засолювання вона перетвориться в кашу. Вибирайте капусту білясту, більш круглу і злегка плескату.26 жовт. 2022 р.
Який сорт капусти для квашення?
Порівняльна таблиця кращих сортів і гібридів пізньої білокачанної капусти
Назва сорту/гібриду | Виробник | Вага, кг |
---|---|---|
Сторідор F1 | Syngenta (Швейцарія) | 3,2 |
Анкома F1 | Rijk Zwaan (Нідерланди) | 2,5-4 |
Золтан F1 (NiZ 17-1265) | Hazera (Нідерланди) | 2-5 |
Харківська зимова | Hortus (Італія) | 2,8-4,0 |
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Яка пізня капуста краще?
Сорт пізньої капусти «Агресор» Він показує високу врожайність майже в усіх регіонах, при цьому може зберігатися протягом тривалого часу. Даний сорт – це відмінний варіант для засолювання. Рослинам не потрібен особливий догляд. Качани не тріскаються в процесі дозрівання.
Сорти капусти для засолювання: хрустка десятка сортів, які …
Почнемо з того, що між білокачанною і червонокачанною капустою для засолювання, як правило, вибирають перший варіант. Синя капуста теж хороша, вона відмінно "звучить" в консервації. Але ось солити її якось не прийнято. Та й якщо ви раптом надумаєте стати першовідкривачем в цій …