Яку капусту краще для засолювання

Це капуста середньопізніх і пізніх сортів. Також не підходить для квашення капуста ранніх сортів — під час засолювання вона перетвориться в кашу. Вибирайте капусту білясту, більш круглу і злегка плескату.26 жовт. 2022 р.

Який сорт капусти для квашення?

Порівняльна таблиця кращих сортів і гібридів пізньої білокачанної капусти

Назва сорту/гібридуВиробникВага, кг
Сторідор F1Syngenta (Швейцарія)3,2
Анкома F1Rijk Zwaan (Нідерланди)2,5-4
Золтан F1 (NiZ 17-1265)Hazera (Нідерланди)2-5
Харківська зимоваHortus (Італія)2,8-4,0

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.

Яка пізня капуста краще?

Сорт пізньої капусти «Агресор» Він показує високу врожайність майже в усіх регіонах, при цьому може зберігатися протягом тривалого часу. Даний сорт – це відмінний варіант для засолювання. Рослинам не потрібен особливий догляд. Качани не тріскаються в процесі дозрівання.

Сорти капусти для засолювання: хрустка десятка сортів, які …
Почнемо з того, що між білокачанною і червонокачанною капустою для засолювання, як правило, вибирають перший варіант. Синя капуста теж хороша, вона відмінно "звучить" в консервації. Але ось солити її якось не прийнято. Та й якщо ви раптом надумаєте стати першовідкривачем в цій …