З якою начинкою приготувати пироги

Начинкою може служити цибуля з яйцем, капуста, рибні консерви з картоплею або рисом, овочі з зеленню, сир, картопля з м'ясним фаршем, печінка, курка, гриби, зелень з яйцем і багато іншого. Насипні пироги печуть з начинкою з варення, яблук, сиру, гарбуза.

Яку можна зробити начинку для пиріжків?

Для несолодких пирогів популярними є начинки з квашеної капусти, картопляного пюре, смажених грибів та яйця із зеленню. Але відомі й досить незвичайні начинки для смажених пиріжків та печених: З гречкою й картоплею. Гречку відварюють, а з картоплі роблять пюре. Кеш

Як приготувати начинку з яблук?

Почищені яблука порізати кубиком. На сковороду всипати цукор, злегка помішуючи, на середньому вогні, довести його до карамельного кольору, додати вершкове масло. Після розтавання масла всипати порізані яблука, перемішати з карамеллю і тушкувати на великому вогні до випаровування рідини. Перед закінченням додати ваніль.

Як зробити пиріжки на сковороді?

Посипати борошном стіл, дістати тісто, відірвати від нього кілька шматочків. З них сформувати кульки, залишити їх на 10-15 хвилин. Потім зробити з кульок коржі, на кожен викласти начинку і защіпнути края тіста. Налити в сковороду олію, викласти тісто, смажити пиріжки з двох сторін до золотистого кольору. Кеш

Пироги та пиріжки | Смачні рецепти на Gotuemo.com
ВИПІЧКА Пироги та пиріжки. Шоколадний брауні з горішками. Оксамитовий смак шоколаду, хрусткі горішки та волога серединка – ідеальний десерт готовий! А ще …