Заготовити чорну смородину

Як заготовити чорну смородину?

Перетерта з цукром чорна смородина Перекласти її в сито й дати стекти зайвій воді. Подрібнити ягоди блендером або м'ясорубкою в однорідне пюре. У протерту масу додати цукор і ретельно перемішати. Залишити смородину до повного розчинення цукру на добу, при цьому на ніч прибрати у холодильник. Кеш

Що можна зробити з чорної смородини на зиму?

Користь і шкода ягід Дуже важливо встигнути вчасно зробити заготовки на зиму з корисної чорної смородини. Їх можна заморозити, засушити, приготувати варення або просто перетерти з цукром або фруктами без варіння. Ці живі ласощі будуть радувати домочадців і гостей протягом довгих холодних вечорів.

Що роблять з чорної смородини?

Чорна смородина широко використовується в кулінарії: з неї готують джеми, десерти і соуси. Листя використовують для консервації овочів і заварюють з них чай.

Заготовки из черной смородины на зиму – 10 …
Заготовки из черной смородины на зиму – это настоящая витаминная «бомба», вне зависимости от того, что же вы решите приготовить: варенье, джем или желе. Главной особенностью этой вкусной ягоды является …