Заквасити капусту із розсолом

Наріжте капусту соломкою та добре примніть руками. Щільно покладіть у стерилізовану банку, не утрамбовуйте. Залийте холодним розсолом до повного приховування капусти. Банку накрийте марлею в кілька шарів і поставте у більшу місткість, тому що коли почнеться саме бродіння, вуглекислий газ виштовхуватимуть сік з банки.

Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?

Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.

Скільки солі на 1 кг квашеної капусти?

Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки – 25 г, з гіркою – 30 г. Для більшого об'єму капусти, збільште кількість солі пропорційно: на 2 кг капусти – 50-60 г солі і так далі.

Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?

Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.

Як квасити капусту? 5 рецептів – Блог Comfy
Нам знадобиться: 1. Капуста білокачанна – 1 качан 2. Буряк – 1 шт 3. Морква – 1 шт 4. Часник – 4 зубчики 5. Перець гострий – 1 шт 6. Вода – 1 л 7. Цукор – 0,5 склянки 8. Оцет 9% – 0,5-1 стакан 9. Сіль – 2 ст.л. Готуємо: 1. Буряк і моркву очистимо й наріжемо тонкою соломкою. 2. Капусту, на …