Заморозити кабачки на зиму у морозилці правильно

Спочатку кабачки потрібно вимити, витерти насухо та нарізати кубиками. У такій формі їх зручно буде додавати у супи та овочеві страви. Потім необхідно скласти підготовлені до заморозки овочі у маленькі пакетики, поділивши їх на порції. Щільно зав'язати пакети та відправити у морозильну камеру.21 черв. 2022 р.

Як зберігати кабачки в морозилці?

Потрібно помити кабачки, просушити, очистити їх від усього зайвого. Потім необхідно лише нарізати їх кубиками розміром 1-2 сантиметри й пробланшувати їх протягом трьох хвилин. Наприкінці кабачки варто просушити , скласти невеликими порціями у пакети чи харчові контейнери та відправити на зберігання у морозилку.

Як морозити кабачок?

Всипте у киплячу воду порізані кабачки і бланшуйте 3 хвилини, періодично помішуючи, щоб усі шматочки занурились у воду. Висипте кабачки в друшляк і залиште, щоб стекла вода. Охолоджені кабачки невеликими порціями перекласти у пакети, або контейнери для зберігання в морозилці. Кеш

Як правильно зберігати кабачки на зиму?

Добре зберігаються кабачки із щільною шкіркою Якщо це буде нелегко, кабачок підходить для зберігання. Оптимальні умови для зберігання кабачків – 3-5 градусів вище нуля при вологості повітря 80-85%, хороша вентиляція та повна відсутність світла. Найкраще зберігати кабачки у відсіку для овочів холодильника.

Як правильно заморожувати кабачки на зиму в …
Якщо заморозити свіжі кабачки на зиму, вони будуть прекрасно зберігатися в морозилці при-12°c; — 18 °c і в морозильній камері при -24°c; -26°c.