Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Якщо огірки трохи полежали на сонці та прив'янули, то хрусткими не вийдуть. Будь-які огірки перед тим, як їх робити малосольними, найкраще замочити в холодній воді на годину, якщо тільки-но з грядки – на 20-30 хвилин. Так вони стануть пружними. Кеш
Як правильно солити огірки?
Спосіб простий: огірки укласти разом з прянощами в банки. Сіль розмішати в холодній воді, залити розсолом огірки. Закрити банки поліетиленовими кришками, розігрітими в гарячій воді (щоб при охолодженні вони дуже щільно сіли на банку). Огірки просоляться приблизно через місяць. Кеш
Який сорт огірків найкращий для засолки?
Паризький корнішон – дає невеликі огірочки, 6-8 см, які порівняно довго не переростає, хрусткі, без гіркоти. Маленькі корнішони – вважаються кращими для маринування та засолювання.
Засолювання огірків – 10 рецептів, як приготувати покроково з …
Засолка огірків на зиму – це десятки і навіть сотні самих різних рецептів, в яких відрізняються кількість солі, використовувані приправи і методи засолювання.