Що можна зробити з руколою?
Як споживати руколу Пам'ятайте: додаючи руколу до салатів, не подрібнюйте її ножем – краще рвіть на шматки. Рукола чудово поєднується з овочами, рибою, м'ясом, морепродуктами та сиром. Кладуть її на канапки, сендвічі. А ще з неї роблять різноманітні соуси, піци, різотто, холодні закуски, навіть десерти.
Як правильно заморозити руколу?
Вимийте листя, розложіть на рушнику і обсушіть. Акуратно розкладіть листочки руколи по пакетам, і бажано використовувати шокову заморозку, якщо у вашому холодильнику є такий режим. Після розморожування ви зможете робити салати, так як при шоковому заморожуванні структура листя практично не порушується.
Як правильно сушити руколу?
Сушіння руколи в електросушарці Наприклад, електросушарка торгової марки Ezidri має спеціальний режим для засушування трав та зелені. Достатньо виставити температуру на ній +50 градусів. Засушити будь-який вид зеленої сировини ви зможете за 10-12 годин.
Как сохранить рукколу на зиму: способы заготовки …
Многие считают сушку лучшим способом сохранить рукколу на зиму. Салат сделать из сухой травы не получится, но ее можно добавлять в любое блюдо в качестве пряности. Он отлично подойдет к мясу, а также к рыбе. Ниже изложены несколько способов сушки рукколы, но какой бы вы ни …