Зелені помідори що робити, щоб почервоніли вдома

Щоб помідори дозрівали повільно, а не швидко треба зберігати їх при зниженій температурі (близько +10°C), уклавши в 2-3 шари і пересипавши тирсою. Щоб прискорити дозрівання плодів бурі і зелені помідори зберігають при температурі +25°C, додаючи до неспілих плодів червоні помідори.19 лип. 2018 р.

Як зробити щоб зелені помідори почервоніли?

Щоб прискорити дозрівання зелених томатів, до них потрібно додати 2-3 червоних. Зрілі томати виділяють газ етилен і прискорюють цей процес.

Як зробити щоб дозріли зелені помідори?

Найважливішим фактором у дозріванні томатів грає етилен. Це газ, який виділяється фруктами і овочами під час дозрівання. Тому, якщо до зелених помідорів додати стиглий банан, яблуко або червоний помідор, то вони допомагають прискорити процес дозрівання. Дуже часто газ етилен використовують у комерційних цілях. Кеш

Як зберегти зелені помідори на зиму?

Нестиглі плоди укладають в будь-яку ємність в 2-3 шари (при цьому кожен шар перекладають папером або сухою тирсою) і нещільно прикривають кришкою, щоб до плодів надходило повітря (натомість можна притінити плоди тканиною). Зібрані помідори зберігають при температурі 12-15°С і вологості 80-85%. Кеш

Як зробити, щоб швидко почервоніли зелені помідори.