Найпростіший і найпоширеніший з них – це обваляти курку тільки в борошні. Інший варіант панування, який забезпечить дивовижно хрумку скоринку – спочатку вмочити шматочок курки в борошно, потім в яйце, розмішане з невеликою кількістю води або молока, і в кінці обваляти курку у пшеничних сухарях.
Чому курка виходить сухою: неправильна температура Не варто ставити занадто високу температуру, щоб якнайшвидше запекти м'ясо. Так курка зверху підгорить, а всередині буде сирою. Оптимальною температурою для запікання вважається 180-200 градусів, а час запікання становить приблизно 35 хвилин.
Коли ви варите курку на сильному вогні та за високої температури, куряче м'ясо легко перетравлюється. Воно стає сухуватим, «гумовим».