Цвітна капуста картопля морква цибуля

Як правильно приготувати цвітну капусту?

Якщо ви хочете варити цвітну капусту у воді, закип'ятіть її з дрібкою солі та опустіть суцвіття в окріп. Зменште вогонь до середнього та готуйте 10-15 хвилин. Цілу капустину варіть довше приблизно на 10 хвилин. У будь-якому з цих способів орієнтуйтеся на свій смак.

Як правильно їсти цвітну капусту?

Цвітну капусту можна смажити, тушкувати, варити, парити, запікати або їсти сирою. А ще з неї виходять смачні салати, які можна заправляти чим завгодно: майонезом, рослинною олією, різними соусами й заправками…

Як приготувати смажену цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Картопля капуста морква цибуля рагу рецепт з фото покроково
картопля капуста морква цибуля рагу. Дивовижний пісний овочевий гарнір на швидку руку! Рагу з картоплі, капусти, моркви, цибулі – ідеальний варіант швидкого …