При гастриті тушковану капусту можна

Що не можна їсти при гастриті з підвищеною кислотністю?

При гастриті з підвищеною кислотністю виключіть з раціону міцні м'ясні і рибні бульйони, грибні й овочеві відвари, м'ясо, птицю або рибу в смаженому і тушкованому вигляді, а також солоне, копчене або в'ялене м'ясо або рибу.

Скільки перетравлюється тушена капуста?

Зелень – 30-40 хвилин. Кабачки варені – 40-50 хвилин. Капуста квашена – 4 години. Капуста свіжа – 3 години.

Що можна їсти при гастриті список продуктів?

При загостренні гастриту дозволені такі продукти та страви:

  • супи на воді з додаванням круп;
  • розварені каші, виготовлені на воді: гречка, рис, вівсянка;
  • нежирне м'ясо: індички, кролика чи курки;
  • нежирні сорти риби;
  • яйця – тільки некруто або у вигляді омлету;
  • банани, печені яблука;
  • мармелад, пастила;

Тушене при гастриті: можна чи ні? – I Live! OK