Що зробити з кабачків, що переросли, на зиму

Як зберігати кабачки в морозилці?

Потрібно помити кабачки, просушити, очистити їх від усього зайвого. Потім необхідно лише нарізати їх кубиками розміром 1-2 сантиметри й пробланшувати їх протягом трьох хвилин. Наприкінці кабачки варто просушити , скласти невеликими порціями у пакети чи харчові контейнери та відправити на зберігання у морозилку.

Як правильно заморозити кабачки на зиму?

Спочатку кабачки потрібно вимити, витерти насухо та нарізати кубиками. У такій формі їх зручно буде додавати у супи та овочеві страви. Потім необхідно скласти підготовлені до заморозки овочі у маленькі пакетики, поділивши їх на порції. Щільно зав'язати пакети та відправити у морозильну камеру.

Скільки можна зберігати заморожений кабачок?

Не забудьте: заморожені в свіжому вигляді кабачки зберігаються в морозильній камері до 5 місяців. Якщо ви додали до них моркву, цибулю чи фарш – краще не залишати більше ніж на 2 місяці.

Кабачки на зиму — 54 рецептів приготування, покрокові з …
Кабачки на зиму, смачні покрокові рецепти з фото та відео. Кабачки на зиму, як приготувати в домашніх умовах, прості рецепти українською мовою.