Що зробити з варенням якщо воно забродило

Що робити якщо варення рідке?

Варення перед викладанням у пиріг просто слід загустити. Часто господині загущають рідке варення, проваривши його кілька хвилин із крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями.

Що можна зробити зі старого варення?

Якщо в погребі стоять банки зі старим варенням, яке зацукрувався або почало бродити, його можна використовувати для отримання смачного вина або горілки домашнього виробництва. Якщо є бажання, можна приготувати навіть безалкогольне фруктове вино, основою для приготування якого буде служити джем або конфітюр.

Як зробити з рідкого варення густе?

Для того, щоб зробити рідке варення більш густим, можна додати в нього крохмаль. Однак більш простим способом буде додавання манної каші. Пара ложок манної крупи, доданих в варення під час приготування – може загустити продукт, не змінюючи при цьому його смак і зовнішній вигляд.

Якщо варення забродило, що робити …
Якщо у вас залишилися торішні неїдені запаси чорносмородинного варення, то влітку з нього можна приготувати ароматне і красиве вино. На один літр варення знадобиться 2 літри води, 200 г рису і 200 г свіжого винограду. Помістіть всі ці продукти в чисту скляну ємність. Рис годиться …