Свинина токсичне м’ясо

Найнебезпечнішим м'ясом є свинина Річ у тому, що саме в свинині зібрані всі токсичні жири, слиз, гістаміни, небезпечні гормони-речовини, які піддаються гниття в кишківнику. Це стає причиною інфекцій, хвороб шкіри, артриту, артрозу і навіть змін у гормональному фоні людини.

Чому не можна їсти м’ясо?

Дієтолог пояснила, кому не можна їсти м'ясо Так, за словами фахівця, вживання м'яса варто обмежити тим, хто має метаболічні захворювання та проблеми з видільною системою. "Якщо нирки погано працюють і не здатні виводити сечову кислоту, то це може погано позначитися на організмі", – попередила лікарка.

Що буде якщо кожен день їсти м’ясо?

Щоб страва з яловичини, свинини або баранини не завдала шкоди вашому здоров'ю, потрібно їсти м'ясо не частіше, ніж 2-3 рази на тиждень. В іншому випадку зростає ризик раку кишечника, плюс можуть бути й інші побічні ефекти. Велика кількість червоного м'яса в раціоні справді може спровокувати хвороби серця та судин.

Скільки можна їсти м’яса в день?

Вважається, що щоденна норма м'яса має бути 1 г на 1 кг нормальної ваги. Тобто для дорослої людини – це приблизно 70 г м'яса на день. Добова норма м'яса має бути розміром з долоньку, товщиною не більше 0,5 см, – підкреслює Галина Незговорова. Краще не вживати смажене чи копчене м'ясо.

Чим корисна та шкідлива свинина? – Pidruchnik.co.ua