Тархун у кулінарії

Естрагон можна використовувати при приготуванні страв з фаршу з м'яса, риби, картоплі, овочів. Можна додавати рослина в рис, плов, окрошку, кисломолочні продукти. Незамінним є тархун в деяких соусах, майонезах і в зеленому олії. Дуже популярний в світі освіжаючий напій, який готують на основі цієї рослини.

Чому не пахне тархун?

Он очень редкий, из семян не вырастить, они стерильные. Можно только вегетативно размножить. А тот, что не пахнет, тот русский или попросту – дикий, не пахнет, растет как сорняк и никакой ценности не имеет.

Як використовувати тархун в домашніх умовах?

Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса та яєць, для солодких пирогів і курячих супів. Тархун є одним із основних інгредієнтів грузинської страви чакапулі.

Для чого використовують тархун?

Ця рослина позбавлене гіркоти і має сильний пряний аромат, і гострий, пряний і пікантний смак. У кухнях багатьох народів світу цю рослину використовують при приготуванні других страв з яловичини, баранини, свинини, субпродуктів. Молоду зелень кладуть в окрошки, овочеві супи, бульйони.

Тархун — корисні властивості і як використовувати — рецепт …
Тархун — трава, яка містить каротин, ефірну олію, алкалоїди, флавоноїди, аскорбінову кислоту і кумарини, а також магній, натрій і фосфор. Вживання в їжу тархуна сприяє поліпшенню …