Як готувати пишні омлети

Змішати яйця, сіль та молоко (співвідношення молока і яєць має бути майже 1:1). Збити суміш вінчиком. Вилити у змащену маслом форму й запікати 30-40 хвилин при 180-190°С. Після духовки омлет трохи осяде, але залишатиметься високим, пористим і смачним.18 вер. 2020 р.

Як приготувати пишний омлет на сковороді?

Рецепт омлету здається простим навіть для школяра: збити яйця з молоком або вершками, додати сіль, вилити яєчну суміш на змащену маслом розпечену сковороду і смажити кілька хвилин під закритою кришкою на середньому вогні. Потім омлет розрізати на порції або викласти на тарілку цілком і посипати зеленню. Кеш

Як зробити ідеальний омлет?

Розбийте яйця в миску, збийте їх вилкою. Розігрійте пательню і розтопіть вершкове масло, зменшіть вогонь. Поперчіть і посоліть омлет за смаком, влийте яйця у пательню та смажте на повільному вогні. Коли омлет схопиться, акуратно згорніть його у трубочку або конвертик та перегорніть.

Як жарити омлет з молоком?

Омлет з молоком Вилийте яйця в тарілку, додайте столову ложку молока, сіль і перець, збийте. Нагрійте на середньому вогні сковороду, покладіть на гарячу сковороду олію, вилийте на сковороду яйця. Коли омлет підсмажиться з одного боку, переверніть його за допомогою лопатки.

Омлет рецепт – як приготувати пишний омлет …