Як правильно маринувати буряк

У воду кладуть сіль, цукор, лавровий лист, перець, вливають оцет, доводять до кипіння і вимикають. Лук шаткують півкільцями. У чисту ємність буряк і цибулю викладають шарами, заливають охолодженим маринадом і на добу прибирають маринад з буряка в холодильник.11 лист. 2020 р.

Як зварити буряк щоб був смачний?

Кладете митий буряк в емальовану каструлю, заливаєте окропом так, щоб він покривав плоди. Чекаємо, коли закипить і варимо в киплячій воді 30 хвилин. Зливаємо воду і ставимо буряк під струмінь холодної води. Буряк охолоджується під водою приблизно 10-15 хвилин.

Як замаринувати буряк до салату?

Розведіть сіль в склянці води і залийте на дві третини банки. Додайте оцет і оливкову олію. Якщо залишиться місце, заповніть його буряком. Щільно закрийте кришкою і відправте в холодильник на 2-3 дні.

Як законсервувати варений буряк на зиму?

Варений буряк ополіскуємо, чистимо від шкірки та хвостиків. Якщо буряк дуже великий – ріжемо його на шматочки, якщо маленький – кладемо в банки цілком. Маринований буряк краще закривати в літрових банках, щоб взимку після відкриття він відразу з'їдався і не встигав зацвісти.

Маринований буряк – швидкий і простий рецепт, …