Як варити боби едамамі заморожені

При зборі едамаме рослини акуратно обрізають біля основи. Після цього стручки з м'якими бобами зривають, прополіскують в холодній воді, підсолюють і варять в окропі протягом 10 хвилин.

Як приготувати боби Едамаме?

Готують боби на пару 1-6 хвилин (залежить від розміру), потім підсолюють або одразу додають сіль у воду. Випаровуючись, кристали солі осідають на стручках. Посипавши стручки сіллю, зачекайте кілька хвилин, щоб вона ввібралася. Їдять едамаме у холодному чи гарячому вигляді просто руками.

Як готувати соєві боби?

З відмоченої сої злийте воду та ще раз добре промийте її під проточною водою. Викладіть боби у каструлю та залийте водою у пропорції 1:3, тобто на склянку бобів влийте 3 склянки води. Доведіть боби до кипіння, зменште вогонь та варіть під кришкою 2 години.

Як приготувати молодий біб?

Біб відварний – це просто. л. цукру, всипати 1 кг бобу, готувати 3 хв. від моменту закипання. Хто любить більш «фактурний» – 1–2 хв., хто більш розварений – 5–7 хв.

Як приготувати заморожені боби едамамі? Простий рецепт
Щоб приготувати заморожені боби едамамі, спочатку треба їх розморозити. Найпростіший спосіб – покласти їх в теплу воду на 5-10 хвилин.