Оптимальний показник для будь-якої зелені – 0 ℃. За такої температури вона може лежати в холодильнику 2 тижні. Довше не рекомендується тримати зелень в холодильнику, через те, що вона буде втрачати корисні властивості. Можна зберігати зелень в холодильнику у вакуумному контейнері із якісного пластику.
Як правильно зберігати зелень на зиму?
Можна використовувати будь-яку зелень, її треба просто дрібно нарізати та змішати із сіллю у співвідношенні 1х1. Потім суміш пересипати в чисту банку та зберігати у холодильнику. Тут все дуже просто. Просто потрібно додати зелень у пляшку з оливковою олією та залишити настоятись на 4-6 тижнів.
Як зберегти зелень свіжою без холодильника?
Як зберегти зелень свіжою без холодильника Якщо вам потрібно зберегти свіжість ароматної зелені без холодильника, вам допоможуть поліетиленові пакетики. Збризніть пучки водою і покладіть кріп або петрушку в пакет. Після цього зав'яжіть його, але не "вичавлюйте" повітря.
Як освіжити зелень в домашніх умовах?
Достатньо опустити пучок зелені на 2-3 см у звичайнісіньку воду десь на годину. Якщо зробити все те ж, що і у попередньому варіанті, але додати у воду кілька крапель оцту (1 ч. л. на півсклянки води) – ви теж отримаєте гарний ефект.
ЯК ЗБЕРЕГТИ ЗЕЛЕНЬ СВІЖОЮ — 3 перевірених способи
Найкращий спосіб для деяких прянощів, таких як петрушка, кріп, базилік, рукола — це збереження у холодильнику. 1. Пучок зелені достатньо поставити в місткість із холодною водою, 2. надіти зверху поліетиленовий пакет для обмеженого доступу повітря, 3. зафіксувати гумкою. …