Як відварити

Як довго готувати яловичину?

Скільки вариться яловичина Якщо яловичина вариться одним цілим шматком, то на повне приготування знадобиться 2-2, 5 години в залежності від віку м'яса. Нарізане невеликими шматочками м'ясо звариться за 1,5 години. В мультиварці знадобиться 2 години в режимі "Суп" або "Тушкування".

Скільки потрібно води на стакан рису?

Не кожна господиня знає, як правильно варити рис, щоб отримати розсипчасту і смачну страву. Традиційно для рису пропорції такі: на 1 склянку зерна береться 2 склянки води. Кеш

Як перевірити чи готова картопля?

Після закипання картоплю варять на середньому вогні 20–25 хвилин. Дуже молоді бульби варяться 15 хвилин, а старі овочі готуються 30 хвилин. Готовність можна перевірити, проколовши бульбу виделкою. Картоплю для салату потрібно варити трохи менше – 15-18 хвилин. Кеш

Як відварити яйця – поради Євгена Клопотенка
Якщо хочете отримати рідкі яйця, або зварені некруто, тримайте їх у воді 4 хвилини. Жовток буде мати жовтогарячий колір, як у сирому яйці, а як розріжете таке яйце – він красиво розтечеться.