Як правильно вживати руколу?
Як споживати руколу Рукола чудово поєднується з овочами, рибою, м'ясом, морепродуктами та сиром. Кладуть її на канапки, сендвічі. А ще з неї роблять різноманітні соуси, піци, різотто, холодні закуски, навіть десерти. Подрібнене листя можна вимішати з домашнім сиром чи вареною картоплею.
Як швидко сходить рукола?
Розсаду руколи краще вирощувати у горщечках, касетах або інших ємкостях розміром 3×3, 4×4, 5×5 см, висіваючи в них по 2–3 насінини. Глибина висіву насіння 0,5–1 см. При оптимальній температурі 18–22 °C сходи з'являються через 3–5 днів. Вік розсади від появи сходів 15–25 днів. Кеш
Як вирощувати руколу на городі?
Вирощування руколи у відкритому ґрунті здійснюється приблизно так само, як і вирощування салату: її потрібно регулярно поливати, прополювати, а ґрунт між рослинами та рядами розпушувати. Якщо рукола зростає занадто густо, її необхідно проріджувати, інакше вона може втратити свій особливий смак і аромат.
Рукола: вирощування з насіння у відкритому ґрунті, …
У висоту рукола сягає від 30 до 60 см. Стебло у неї пряме, слабо опушене, гіллясте. Листя руколи соковите, рідше голе, але зазвичай розсіяно-волосисте, зі своєрідним …