Які фрукти краще брати на весілля?

Дуже добре на весільному банкеті виглядатиме нарізка дині чи кавуна. Взимку настає час для дозрівання екзотичних фруктів. Тому гостям можна запропонувати скуштувати ананаси, кокоси, грейпфрути, помело та інші. Найголовніше, щоб усі фрукти були свіжими та соковитими.

Розрахунок десертів При розрахунку виходу їжі на людину, яка буде оптимальною для весільного банкету, обов'язково беруть до уваги десерти та фрукти. Стандартна порція фруктів на гостя – 200 г.

Весільне меню на людину

  • салати – до 250 грам на людину;
  • холодні закуски (нарізки м'яса та сиру, овочі) – до 400 грам/людина;
  • гарячі закуски (жульєни, фаршировані баклажани та інше) – 100 г / людина;
  • гаряча основна страва, м'ясо або риба – 250 грам, гарнір – 150 грам/людина;