Які яблука краще сушити на зиму

Сушити найкраще кислі або кисло-солодкі сорти, такі як «Антонівка». Можна сушити і солодкі яблука, але сушка з них виходить гірше. День збору врожаю повинен бути сухий і сонячний.9 жовт. 2019 р.

Як правильно підготувати яблука для сушки?

Яблука необхідно нарізати тонкими скибочками або кружальцями і розкласти на широкі листи або сітки в один шар. Щодня їх треба перевертати. Ще один варіант – нанизати порізані плоди на нитки та підвісити їх у дворі. Для захисту від комах рекомендується накрити тонким шаром марлі.

Як сушити яблука на зиму?

Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин. Кеш

Як правильно сушити яблука в сушарці?

Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук.

Як засушити яблука на зиму: найкращі методи – корисні статті …
для перекусу сушеними яблуками накраща форма — слайси. Після того, як яблука готові для сушіння, час вибрати найбільш ручний спосіб. Сушіння яблук на сонці