З чим приготувати баклажани?

Баклажани можна запікати, готувати на грилі, робити на їх основі соуси до м'яса та риби, додавати в печеному вигляді в салат, готувати крем-суп і навіть заморожувати на зиму.7 вер. 2021 р.

Як правильно жарити баклажани?

Каждый кусочек запанировать в муке с 2-х сторон. Мука придаст дополнительный вкус и аромат при жарке). На хорошо разогретую сковороду влить 3 ст.л. масла, и когда оно нагреется выложить запанированные баклажаны. Жарить 2-4 минуты на среднем огне до румяной корочки.

Як приготувати баклажани на грилі?

Баклажани помийте і поріжте уздовж смужками товщиною 3-4 мм. Посоліть, поперчіть і збризніть оливковим маслом. Викладіть баклажани на решітку для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 7-8 хвилин періодично перевертаючи.

Як приготувати тушковані баклажани?

Промийте шматочки баклажана, відіжміть зайву рідину і змішайте їх з цибулею на сковороді. Коли овочі трохи підрум'яняться, додайте сметану, подрібнений часник і перемішайте всі інгредієнти. Посоліть, поперчіть і тушкуйте на середньому вогні 5-7 хвилин. Після цього посипте блюдо подрібненою зеленню і подавайте до столу.

Що приготувати з баклажанів: рецепти страв | Ранок
Тобі знадобиться: 1. Баклажани – 2 штуки 2. Помідори – 4 штуки 3. Цибуля ріпчаста – 1 штука 4. 2 зубчика часнику 5. 150 грам твердого сиру 6. Чебрець, розмарин 7. Оливкова олія Приготування Помий помідори та баклажани і наріж їх кружальцями. Візьми сіль, присип нею …